SRAMOTNO: Nije im dozvoljeno da sa srpskom zastavom navijaju za Novaka!

Novosti online 25. 05. 2022. u 13:33

TAKO su njih četvorica uzeli karte za Šatrije, a Novak je u sredu raspoređen na stadion Suzan Lenglen.

Foto: AP

Sistem na Rolan Garosu je jako rigorozan. Postoje pravila koja se moraju poštovati, a pri kupovini karte morate da imate dosta sreće ili paklen plan kako biste mogli da pogledate meč Novaka Đokovića.

Kako se karte uzimaju preko interneta, morate konstantno dežurati ispred kompjutera i osvežavati stranicu kako biste uopšte i uspeli da rezervišete neku.

U tom slučaju, imate trku sa vremenom, a raspored u ranim kolima izlazi dan za dan, tako da do poznih časova ne znate tačno gde će igrati neki od vaših omiljenih igrača. Tako su četvorica Srba uzeli karte za Šatrije, a Novak je u sredu raspoređen na stadion Suzan Lenglen.

Jedina opcija im je da sačekaju nekog ko izlazi sa Lenglena i pitaju da li želi da zameni kartu za Šatrije i gleda program na tom terenu, piše "Telegraf".

Ulaznice se dodatno kupuju za tri glavna stadiona - Šatrije, Lenglen i Matije, dok na ostalim terenima možete posmatrati mečeve sa "osnovnom" kartom.

Osim toga, Srbi su naišli i na poteškoće ulaska sa zastavom na stadion, jer nekada prođe, a nekada i ne. Nije problem samo sa našima, desila se situacija da stjuart opominje Švajcarca da ne maše zastavom na meču Olge i Tajhman. Došlo je i do verbalnog okršaja, ali su se na kraju smirile strasti.

Kod naših je bio slučaj da su uneli zastavu na prvi meč Đokovića, ali već na Nadalovom meču su bili opomenuti da sklone zastavu. Nakon izlaska i ponovnog ulaska na stadion Šatrije, stjuart ih je opomenuo da ne mogu da uđu sa zastavom, tako da su morali da je ostave, a potom uzmu po odlasku kući.

Sve u svemu, velika je podrška našeg naroda srpskim teniserima u Parizu i svakako da imaju dodatni razlog da naprave dobar rezultat na drugom grend slemu u sezoni.

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

 

(Telegraf)

Pogledajte više