"ĐOKOVIĆ PREDSTAVLJA SRBIJU NA EVROVIZIJI": Italijani oduševljeni Novakovim potezom (VIDEO)

Novosti online 16. 05. 2022. u 08:41

NOVAK Đoković savladao je Stefanosa Cicipasa sa 6:0, 7:6(5) i po šest put osvojio trofej u Rimu, bio je to njegov 38. masters pehar u karijeri.

Foto: Printskrin

Najbolji teniser sveta bio je izuzetno dobro raspoložen jer je uvećao svoj broj osvojenih velikih pehara (rekord, prvi sledeći je Rafael Nadal sa dva manje), a znao je to da proslavi jer je po 1001. put u karijeri slavio.

Naime, posle pobede Đoković je stao pred rimsku publiku, a pre nego što je održao standardan govor, nakratko je - zapevao! Toliko da je zapravo oduševio sve njegove navijače, koji su odmah krenuli da predlažu da on bude naslednik Konstrakte sledeće godine na prestižnoj pesmi Evrovizije.

Čula se sa razglasa pesma "Go West" koju izvodi grupa "Pet Shop Boys", a Novak je pokazao da je izvrstan poznavalac opusa ove grupe, pa je "naređao" nekoliko stihova sa osmehom na licu. Vrlo brzo snimak je počeo da se širi društvenim mrežama.

- Na Evroviziji 2023. godine Srbiju treba da predstavlja Novak Đoković! - izričita je bila jedna Novakova obožavateljka na Tviteru.

BONUS VIDEO Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je postao najbolji na svetu

 
Pogledajte više