PREDUHITRIO ORGANIZATORE: Novak Đoković otkrio kada igra prvi meč na turniru "Serbia open 2022"

Novosti online 18. 04. 2022. u 15:50

Novak Đoković će uskoro izaći da igra pred beogradskom publikom.

FOTO: Tanjug

Novak Đoković je u sedmici za nama protiv Alehandra Davidoviča Fokine doživeo poraz u Monte Karlu, usled čega u 2022. godini, iako je najbolje rangirani teniser sveta, ima skroman učinak 2-2. Ali, taj neuspeh na mastersu nije umanjio njegove želje da se "pokaže i dokaže" u onome što sledi na šljaci, zaključno sa Otvorenim prvenstvom Francuske.

Prvi stepenik na tom putu je Serbia open, na kome je Đoković slobodan u prvom kolu, kao glavni favorit, ali je do danas ostala dilema da li će se prvi put na terenu pojaviti u sredu ili četvrtak.

On sam je otkrio da će igrati trećeg radnog dana ove sedmice:

- Što se žreba (za Serbia open) tiče, to je nešto na šta čovek ne može da utiče, sve je pitanje slučaja i sreće. Da li na sreću, da li na žalost, skupila se srpska družina u tom delu (žreba u kome je i Nole). U sredu igram protiv Đerea ili Hamada (Međedovića). Znam da je tu i Kecmanović koji je u izvrsnoj formi posle dobre serije u Indijan Velsu i Majamiju. Naša želja je da neko iz Srbije dogura što dalje i da se bori za titulu. To svi priželjkujemo i to privlači najviše pažnje. Nadam se da će neko od nas dogurati do polufinala, pa neka bolji pobedi, istakao je Novak Đoković tokom željno iščekivanog obraćanja srpskim medijima.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 
Pogledajte više