AMERI, JESTE LI SADA SREĆNI? Novak Đoković vam ne dolazi! Oglasio se direktor Majamija

Novosti online 10. 03. 2022. u 09:06

ONO što su uradili Australijanci prepisali su Amerikanci, zabranili su ulazak Novaku Đokoviću u SAD.

Foto AP

Ruku na srce, Srbin sada nije ni pokušao da uđe, bio je svestan da nema šanse, pa je ostao u Evropi da se sprema za turnire na šljaci.

Srpski as će propustiti Masterse u Indijan Velsu i Majamiju, a upravo sa takmičenja na Floridi stižu glasovi koji govore da su bili spremni za ovakav razvoj događaja.

Oglasio se Džejms Blejk, direktor Mastersa u Majamiju, koji kaže da im je od početka bilo jasno da se Đoković neće pojaviti.

- Od početka nam je bilo jasno da učešće Novaka Đokovića na Majami openu zavisi isključivo od njegovog ranog dolaska u SAD, a bilo je jasno da je tako nešto na dugom štapu. Srećom, imamo neverovatno jaku i talentovanu grupu igrača koja učestvuje, tako da se nadamo da ćemo imati sjajan turnir - rekao je Blejk.

Kris Vidmajer, portparol Američke teniske federacije (USTA), izjavio je da organizatori takmičenja u Indijan Velsu i Majamiju nemaju drugi komentar osim da su se ovi turnir rukovodili uputstvima vlade u vezi sa pandemijom koronavirusa.

Veruje se da će Novak početi ponovo da igra u aprilu, na Mastersu u Monte Karlu, a nažalost Danil Medvedev ima veliku priliku da nparvi ogromnu zalihu na ATP listi. Međuti, Nole je tako odlučio, a mi Srbi ga moramo podržati...

BONUS VIDEO: Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 
Pogledajte više