DA LI JE VAJDA OTIŠAO ZBOG NJEGA? Oglasio se Pepe Imaz, guru Novaka Đokovića

Novosti online 08. 03. 2022. u 10:29

OD imena i prezimena Pepe Imaz svima u Srbiji se diže kosa na glavi. Sve negativno u karijeri Novaka Đokovića vezuje se za ovog kontroverznog Španca.

Foto arhiva VN

Naime, Imaz je sarađivao sa Srbinom od 2016. do 2018. godine, ali su i nakon toga ostali bliski prijatelji. 

Metode koje je koristio Novakov "guru" nisu odobravali mnogobrojni navijači, zbog toga se Đoković 2017. godine rastao i sa Marjanom Vajdom. Tek kada se Nole ostavio Španca, Slovak se vratio u stručni štab.

Da li je i sada Pepe bio jabuka razdora između najuspešnijeg teniskog tandema?

Imaz je u intervjuu za španski "AS" pričao o neraskidivom odnosu sa Đokovićem.

- Kada imam nešto da mu kažem, vrata su uvek otvorena, kao i obrnuto. Novakov važan deo života je u Marbelji i zbog toga se češće viđamo. Takođe, njegov brat Marko je ovde i sa njim radim na projektu sa mladim teniserima - ispričao je "guru" Novaka Đokovića.

Upitan da prokomentariše kako se Novak nosi sa svim kontroverzama koje su ga pratile u poslednje dve godine, Imaz je rekao da je srpski teniser sve činio sa "najboljom namerom i željom da pomogne".

FOTO: N. Paraušić

 

- Sve je to činio iz srca, neke stvari uspešnije, neke malo manje. Novak je samo čovek i uči. Za neke stvari je pogrešio i zbog toga je trpeo kritike, ali sve je to prihvatio i učio iz toga. Sve što je činio je iz želje da pomogne, a ne iz interesa - rekao je Imaz i dodao da Đoković poštuje svačije mišljenje.

Komentarisao je Imaz i organizaciju PTPA koju je Đoković pokrenuo nezadovoljan radom ATP.

- Obično se vidimo uveče na turnirima, nekada kod njega u Marbelji ili Monte Karlu, a tada pričamo i o tome kako da pomogne svojim kolegama. Znam za neke njegove postupke koji nisu poznati i magični su. Voleo bih da je više takvih ljudi... - rekao je Pepe Imaz, čovek zbog koga je Vajda prvi put ostavio Novaka. 

Da li se istorija ponavlja pokazaće vreme!? Mi bismo voleli da ne...

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 
Pogledajte više