VAJDA OBJAVIO EMOTIVNU FOTOGRAFIJU: Odmah se javio Boris Beker (FOTO)

Novosti online 04. 03. 2022. u 10:05

KAO bomba odjeknula je vest da Marjan Vajda neće više biti trener Novaka Đokovića.

Foto arhiva VN

Slovak se emotivno oprostio od Novaka Đokovića, već danima se priča o tome, donose se razni zaključci i stižu različiti komentari. 

Mnogi traže odgovor, Nole je potvrdio da će Maroš, kako ga on zove, uvek biti deo njegove porodice, a da nije bilo zle krvi među dvojicom velikana pokazuje i poslednja objava Vajde na Instagramu.

U četvrtak uveče Slovak se još jednom oglasio, dirljivom zajedničkom fotografijom i rečima na srpskom: Neizbrisiv trag.

Odmah mu se javio i Boris Beker, "skinuvši kapu" za sve rezultate: Ti si najbolji!

Foto arhiva VN

 

Podsećanja radi, Vajda je napustio štab srpskog igrača posle decenije i po uspešne saradnje, koja je, ruku na srce, imala jedan kratki prekid, ali ne kao sada, jer ovo znači "zbogom".

- Tokom zajedničkog rada sa Novakom imao sam sreću da ga gledam kako se oblikuje u igrača kakav je danas. Pamtiću našu saradnju sa ogromnim ponosom i veoma sam zahvalan na uspehu koji smo ostvarili. Ostajem Novakova najveća podrška na terenu i van njega i radujem se novim izazovima - rekao je Vajda nedavno u zvaničnom saopštenju.

Slovački stručnjak je bio uz Novaka od njegovih prvih većih proboja na ATP listi 2006. godine, pa sve do sada. Njih dvojica su kratko prekinuli saradnju i s proleća 2017. godine, a onda su nastavili 2018. i ostali u timu do sada.

Nažalost, putevi im se razilaze, ali rekordi i pobede ostaju.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 
Pogledajte više