ČESTITKE ĐOKOVIĆA I PETROVIĆA: Milinoviću treći mandat na čelu Teniskog saveza Republike Srpske

Novosti online 27. 02. 2022. u 16:28

PREDSEDNIK Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović, na Izbornoj skupštini u Banjaluci, dobio je punu podršku delegata i jednoglasno je izabran na novi, treći uzastopni, mandat od četiri godine.

FOTO: TSRS

Draško Milinović je na čelo saveza došao 2012. godine, preuzeo je ovu funkciju teškim uslovima, a uprkos svim poteškoćama sa kojima je celi svet bio suočen u prethodnom periodu, Teniski savez Republike Srpske prerastao je u jednu snažnu sportsku instituciju, sa jednim od najmodernijih teniskih centara u regionu.

Uspotavljena je snažna saradnja sa Teniskim savezom Srbije, a prve čestitke stigle su upravo od predsednika TSS, gospodina Mirka Petrovića.    

"U svoje ime i u ime Teniskog saveza Srbije upućujem najiskresnije čestitke na Vašem reizboru za predsednika Teniskog saveza Republike Srpske uz najbolje želje za uspeh u vršenju odgovornih dužnosti kao prvog čovjeka teniskog sporta naše bratske zemlje.

Poznati po vrednoći, doslednosti, entuzijazmu, posvećenosti, inovacijama, konstantnom radu na napretku razvoja tenisa i sporta uopšte u Republici Srpskoj, promociji pravih vrednosti života, verujem da ćete kroz novi mandat, ne samo proširiti kapacitete našeg sporta, već trasirati put koji će biti stožer budućnosti tenisa na našem prostoru.

Naše višegodišnje prijateljstvo konstatno jača, raste, dobija na snazi, krasi ga međusobno poverenje, uvažavanje, uzajamno angažovanje, čime udaramo temelje blistave budućnosti na kojoj svi radimo.

Biće mi izuzetna čast da nastavim saradnju s Vama kako bismo zajedno radili na razvoju tenisa u našim dvema bratskim zemljama koje povezuju neraskidive veze.

 Teniski savez Srbije raduje se daljoj saradnji s Vama, koja je i do sada bila izuzetna. U nadi da ćemo se uskoro videti još jednom Vam srdačno čestitamo" – navodi se u poruci predsednika Teniskog saveza Srbije.

Prethodni mandat Draška Milinovića na čelu Teniskog saveza Srbije obeležila je sjajna saradnja sa porodicom Đoković, od koje je takođe stigla čestitka.

"Gospodine Milinoviću,  čestitamo na izboru! Deset godina traje tvoje bavljenje tenisom u Republici Srpskoj! I kada si došao na čelo Saveza, 2012. godine, bio sam tu, a sada na ovaj način želim da pružim punu podršku tebi i napretku tenisa u Srpskoj. Put kojim ide tenis na čelu s tobom je put napretka u svakom pogledu – Srđan Đoković i svi Đokovići – stoji u tekstu čestitke koju je poslao otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković.  

BONUS VIDEO - Grobari i Delije zajedno pevaju "Marš na Drinu"

 

 
Pogledajte više