POZNATI ADVOKAT IMA NOVI SAVET ZA NOVAKA: Evo za šta bi Đoković trebalo da tuži Australiju!

Novosti online 21. 01. 2022. u 15:53

NOVAK Đoković mogao bi da tuži Vladu Australije, a to je već najavljeno u prethodnim danima. Poznati advokat Toma Fila analizirao je za šta bi sve mogao Đoković da tuži tamošnju vlast.

FOTO: Tanjug

Fila je u razgovoru za Telegraf.rs rekao da Novak ne može da tuži ministra za imigracije Aleksa Hoka zbog odluke da mu oduzme vizu.

- Prema Australijskom zakonu ministar za imigracije ima pravo da usred turnira nekom igraču oduzme vizu i vrati ga kući - pojašnjava Fila.

Novak Đoković može da tuži Australiju za duševnu bol

Poznati pravnik je uveren da Đoković može na sudu dobiti Vladu Australije zbog svega što je preživeo, zajedno sa svojim timom.

- Prema Novaku su se ophodili kao da je iz Afrike gumenim čamcem doplivao u Australiju. Mogu da kažem da je bio u zatvoru i da zbog svega što je preživeo može da ih tuži za duševni bol. Imao je troškove iznamljivanja kuće, kao i sve što je bilo potrebno njemu i njegovom timu. Ti ljudi su došli avionom i negde su bili smešteni - pojašnjava Fila.

Toma Fila tvrdi da bi Đoković sa svojim advokatskim timom mogao da razmotri mogućnost da Vladu Australije tuži i za to što su ga doveli u zabludu.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 
Pogledajte više