NEMA ĐOKOVIĆA, PA NAPADAJU RUSA: Haos posle meča Kirjos - Medvedev (FOTO/VIDEO)

Novosti online 20. 01. 2022. u 20:26

DANIL Medvedev salvadao je Nika Kirjosa rezultatom 3:1 u 2. kolu Australijan opena. Ipak, jedan detalj bacio je senku na meč, netrpeljivost domaćih navijača i ruskog tenisera.

Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Dvadesetpetogodišnji Rus bio je razočaran ponašanjem navijača, posebno mu je smetalo imitiranje Kristijana Ronalda i njegovog "siuuuu" huka u svakoj prilici.

Od početka meča duh portugalskog fudbalera bio je na tribinama, a nakon što je izvojevao tešku pobedu Danil Medvedev je razgovarao sa Džimom Kurijerom.

- Došao sam da pobedim, drago mi je što sam u tome uspeo. To je jedina mogućnost kada vam zvižde između svakog prvog i drugog servisa. To je dovelo do salvi zvižduka, nakon čega je Medvedev dodao:

- Ljudi, ne čujem ga, pokažite poštovanje Džimu. Ovde je osvojio trofej. Hvala vam. Malo je razočaravajuće kada prave toliku buku između prvog i drugog servisa, verovatno nemaju svi ovde visok koeficijent inteligencije.

Kako su navijači tokom celog meča oponašali krik Kristijana Ronalda ("Siu"), izlazeći sa terena Medvedev nije mogao da odoli - na kameri je napisao upravo: "siuuuu".

Nik Kirjos je imao svoj šou iako nije uspeo da slavi. "Ogrebao" se hot-dog od navijača, svađao se sa sudijom koji ga je opomenuo da mu dugo vremena treba da ode do peškira i nazad, rekavši mu: "nikoga nije briga šta ti misliš", a potom u poslednjem setu je uspeo i da u besu razbije reket, što ga je koštalo poena.

Nema sumnje da su domaći navijači našli novu "zanimaciju" kada već nema Đokovića.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 
Pogledajte više