"NOVAK JE MENTALNO JAK I OSTAĆE SVOJ"! Troicki besan na ATP: Tur nije ništa uradio za najboljeg igrača

Novosti online 14. 01. 2022. u 16:15

NOVAK Đoković je ponovo tema broj jedan u Australiji. Srpski teniser od mnogih dobija podršku, pa je u njegovu odbranu stao i Viktor Troicki.

Teniski savez Srbije

Veliki prijatelj najboljeg tenisera sveta i selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije smatra da je skandalozan potez to što je reakcija ATP izostala.

- Nečuveno je ponašanje ATP-a u celoj ovoj situaciji. Njegov broj 1 prolazi najteže trenutke karijere, a Tur ne da ne radi ništa za svog najboljeg čoveka, nego pri tome i ćuti. Ništa ne razumem šta se događa oko Đokovića, ali znam da bi ga morali pustiti na slobodu i da igra. Njegova jedina želja je da igra na Australijan openu i ne mogu ni da zamislim kako mu je teško. Međutim, Novak je mentalno jak i ostaće svoj - rekao je Troicki.

Podsetimo, sud je danas ukinuo vizu Đokoviću, te se još uvek ne zna da li će srpski as moći da nastupi na grend slemu koji je osvajao rekordnih devet puta.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 
Pogledajte više