"TI SI BOMBA!" Vatrena rumunska teniserka ludela za Novakom i Srbijom, a sada ovako čestitala rođendan zvezdi PSŽ (FOTO/VIDEO)

Novosti online 02. 01. 2022. u 17:30

ATRAKTIVNA rumunska teniserka Andrea Prisakarju nedavno je oduševila srpske ljubitelje belog sporta, kada je na Tviteru otkrila kako navija za Novaka Đokovića i Nikolu Ćaćića u Dejvis kupu. Srpskim teniserima slala je tada zaljubljene emodžije, ali je mnogo konkretniju poruku od vatrene rumunke dobio fudbaler Pari sen Žermena Kilijan Mbape.

foto :instagram

Ona je putem društvenih mreža francuskom reprezentativcu čestitala rođendan.

-Srećan rođendan najbržim nogama koje sam ikada videla. Ti si bomba, prijatelju - napisala je Andrea.

Andrea je na Dejvis kupu navijala za Srbiju i to nije krila na društvenim mrežama, a pobednički poen u odlučujućem meču, u kojem su Novak Đoković i Nikola Ćaćić u tri seta savladali Golubjeva i Nedovjesova, proslavila je uz pesmu "Dobro došli, šampioni" koju izvodi Neda Ukraden.

Andrea je postala poznata široj javnosti nakon turnira u Klužu gde je skrenula pažnju na sebe svojom upečatljivom pojavom, nakon čega je njena popularnost na društvenim mrežama značajno skočila.

Atraktivna Rumunka, koja je trenutn o336. na VTA listi, u februaru će napuniti 22 godine, pa ostaje da se vidi hoće li joj Mbape uzvratiti na čestitki.

Pogledajte više