"PRVI PUT MI SE OVO DESILO!" Novak Đoković u Parizu na ivici suza zbog jedne stvari!

D. N. 07. 11. 2021. u 17:43

NOVAK Đoković i Danil Medvedev su odigrali fantastično finale mastersa u Parizu, a posle tog angologijskog meča viđena je jedna dirljiva scena.

Tanjug/AP

Novak Đoković je savladao Medvedeva u pariskom finalu, i tako mu se "osvetio" za poraz u završnoj borbi za trofej Ju-Es Opena.

- Radostan jesam, ali moram odmah i da čestitam mom suparniku u ovom sjajnom finalu. Razvilo se veliko rivalstvo između nas dvojice, nedavno sam ja poražen u Njujorku, baš posle meča s njim, sada je Medvedev izgubio. Ali, svejedno, moram da mu čestitam, od srca. Čestitam na sjajnoj sezoni, i Danilu i njegovoj ekipi, želim mu mnogo uspeha (na završnom masters turniru) u Torinu. Ja sam imao veliku podršku od moje porodice, uz suprugu Jelenu prvi put da su me gledala oba deteta, Stefan i Tara. Volim vas!, rekao je na terenu, na engleskom jeziku, Nole posle istorijske pobede.

Foto Tanjug/AP

Nole sa svojom decom posle pobede u pariskom finalu

Potom se, na kratko, obratio i na srpskom:

- Odličan meč sam odigrao, a i znao sam da moram da budem na "vrhuncu" da bih savladoa Medvedeva. On me je pobedio prilično rutinski u finalu Njujorka, ja sam taj meč dobro analizirao i znao šta mi je sada činiti. Dobro sam se spremio... Uz to, činjenica je da nisam imao veliki pritisak, jer sam dan ranije uspeo da obezbedim prvo mesto u 2021. godini. To me je rasteretilo i... isplatilo se, zaključio je Đoković.

Novak Đoković je, podsetimo, i pre finala u Parizu, obezbedio da rekordni sedmi put godini završi kao najuspešniji akter tenisa, čime je oborio rekord svog idola, Pita Samprasa, s kojim je dosad delio prvu poziciju.

BONUS VIDEO - Đoković u vožnji biciklom po Keju

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više