MEDVEDEV U ŽESTOKOJ RASPRAVI SA SUDIJOM: Sve ću da vas tužim, treba da slomim ruku (VIDEO)

Novosti online 22. 08. 2021. u 08:25

POLUFINALNI okršaj na mestersu u Sinsinatiju između dva rusa Danila Medvedeva i Andreja Rubljova obeležila je svađa drugog tenisera sveta sa sudijom i supervizorom tunira.

FOTO: AP/Tanjug

Naime, 25-godišnji Moskovljanan se nije ponašao sportski. On je natrčao na kameru, oborio je, a zatim šutnuo i nakon toga u raspravi sa sudijom Naćom Fokradeljom pretio tužbom.

- Pomerite tu kameru negde, malo je falilo da polomim ruku. Zamalo sam polomio šaku zbog nje. Sklonite je! - vikao je Danil Medvedev na sudiju.

Arbitar je sišao sa stolice i odgovorio je Medvedevu.

- Ne možeš sam da je skloniš. Da, imamo problem sa tom kamerom, ali ne možemo je sada pomeriti. Ne mogu ja sada da odlučujem o tome. Kamera za sada ostaje ovde.

Gem se nastavio, priveo kraju, ali Rus nije odustajao. Imao je svoj šou i na pauzi.

- Pozovi mi fizioterapeuta, ne mogu da igram. Odmah neka dođe. Mogu da vas tužim zbog ovoga - rekao je Medvedev sudiji.

Dok mu se medicinska pomoć ukazivala drugi reket sveta je ušao u raspravu i sa supervizorom turnira.

- Uopšte ne mislite na igrače. Imali smo problem tokom prvog meča na turniru, sada imam problem i u polufinalu. Da li treba da polomim ruku? U Torontu kamere nisu bile tako blizu. Tužiću vas - zaključio je Medvedev.

Za sve to vreme, Rubljov je mirno sedeo na stolici, a kad je meč nastavljen sedmi teniser sve je uspeo da slavi (2:6, 6:3, 6:3) i plasira se u svoje drugo masters finale gde ga čeka Aleksandar Zverev koje je pobedio Stefanosa Cicipasa sa 6:4, 3:6, 7:6(4).

(Mondo sport)
Pogledajte više