NOVE ŠAMPIONKE IZ NOVE VAROŠI – U ŽOK ZLATAR TRENIRA ČAK 80 DEVOJČICA!

PROMO

15. 03. 2021. u 14:00

Hvala kompaniji Mozzart koja je mnogo učinila za naš klub, a već smo ostvarili i prvu pobedu novoj opremi

Foto: Promo

Košarka, odbojka, rukomet ili fudbal - nije bitno o kom se sportu radi, niti koji je nivo takmičenja u pitanju, kompanija Mozzart je uvek tu da pomogne i bude najverniji navijač. Ova podrška ja važna za više od 5.500 sportista koji su kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“ dobili opremu.

Dres sa znakom „M“ za njih je bio velika motivacija, pa su u narednim utakmica nizali samo uspehe. Ovo je slučaj i za OK Zlatar iz Nove Varoši koji okuplja čak 80 devojčica i postoji više od 15 godina.

- Hvala kompaniji Mozzart puno na donaciji, mnogo je učinila za naš klub. Na prošloj utakmici smo ostvarili i prvu pobedu u novoj opremi. Devojke su zadovoljne i znači im mnogo podrška. Nadam se da ćemo i u budućnosti sarađivati sa kompanijom Mozzart u nekim narednim akcijama – kaže trener odbojkašica ŽOK Zlatar Slobodan Jojević.

Podsetimo, i u jeku epidemije korona virusa, regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavio je sa akcijom „Novi dresovi za nove šampione“, a oprema je stigla mnogim klubovima širom Srbije, regiona i dijaspore. Dres na kome piše Mozzart u 2020. obuklo je oko 1.000 igrača iz više od 40 klubova.

Foto: Promo

 
Pogledajte više