SPORT JAČI OD KORONE: Kraljevčani i ove godine biraju najbolje sportiste

G.Ć.

30. 11. 2020. u 12:00

UPRKOS teškim uslovima u kojima su se ove godine zbog svetske pandemije korona virusom održavala domaća sportska takmičenja, kraljevački Sportski savez ipak će sprovesti izbor za najbelje sportiste grada na Ibru u 2020.

Foto:G.Šljivić

Kao i prethodnih godina, ova prestižna priznanja dobiće najuspešniji kraljevački sportisti u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, najbolji klubovi, treneri i sportski radnici.

- Priznanja dobijaju sportisti koji su tokom ove godine ostvarili najbolje rezultate nastupajući isključivo za klubove sa teritorije Kraljeva. Nakon konkursa, u skladu sa epidemiološkim merama organizovaćemo uručenje priznanja najboljima, a ne isključujem mogućnost da to obavimo onlajn ili sa ograničenim brojem ljudi – naglašava Miloš Simović, predsednik Sportskog saveza Kraljeva.

Prema njegovim rečima, konkurs za prijavu kandidata biće otvoren do 18. decembra, a prijeve se mogu dostaviti lično u prostorije Saveza u Ulici cara Lazara 51 ili elektronskom poštom na imejl - konkurs@kvsport.org.rs.

Pogledajte više