ŽELIMO SVIMA DA SE DOKAŽEMO: Mladi vaterpolisti Partizana spremni za izazove

S. K.

02. 10. 2020. u 21:00

POBEDNIČKI duh oduvek je krasio vaterpoliste Partizana. Mladi igrači su sa mnogo optimizma ušli u novu sezonu, srećni što mogu da vežbaju na svojoj Banjici. U petak su se družili i sa novinarima i podvukli da se nikog ne plaše.

Foto M. Vukadinović

- Banjica je hram vaterpola. Nama mnogo znači, ali i rivalima kada nam dođu u goste. Mladi smo, željni dokazivanja i imamo šansu da ostvarimo što bolji plasman. Nijedna ekipa ne sme da nas potceni, naše je da treniramo, da se trudimo, pokažemo koliko možemo - rekao je kapiten Mihajlo Andrin.

Buduće asove sa Banjice raduje i što je Superliga veoma jaka.

- Mnogo će nam značiti što ćemo igrati sa veoma kvalitetnim protivnicima. Prosek nam je 18 i po godina, mnogi do početka sezone nisu igrali utakmice, postizali golove. Sada imamo priliku da napredujemo - podvukao je Andrin.

Direktor Nikola Kuljača je naglasio da nova uprava polako ostvaruje obećanja, da je voda topla, da se deca vraćaju, sada ih je 150, a očekuje da ih uskoro bude više od 200.

- Naš cilj je da ponovo stvaramo reprezentativce, kao što smo uvek i radili. Ova godina je za sve nas probna i neka vrsta čistilišta. Mnogi će imati priliku da pokažu da li su za Partizan kakav želimo ili nisu. Moramo da radimo postepeno. Mislim da su mnogi shvatili da je bitno da ovaj klub opstane i da bazen radi. Razgovarali smo sa Opštinom Voždovac, Gradom, VSS i svi su spremni da pomognu - podvukao je Kuljača.

Pogledajte više