ANDREJ TRNAVAC SE OPROSTIO OD PARTIZANA: Sjajni rukometni golman se emotivnom porukom zahvalio crno-belima

Novosti online 19. 06. 2023. u 22:51

ANDREJ Trnavac je posle deset godina napustio Partizan. Kako pišu mediji pojačao je šampiona, Vojvodinu. Ipak, sjajni golman nije zaboravio na sve lepe trenutke u crno-belom taboru, pa se emotivnom porukom oprostio od matičnog kluba. Iz rukometnog kluba su mu na svom sajtu poručili da će Banjica uvek biti njegova kuća.

rk partizan

- Sećam se prvih treninga i dolaska u mlađe kategorije kod trenera Andreje Vukojevića, kao i prvih uspeha sa Partizanom, kada smo osvajali razne turnire i prvenstva Srbije.Kao debi u seniorskom timu pamtim derbi protiv Crvene zvezde, kada je kolega Mihailo Ilić doživeo povredu, a ja stao na gol pred skoro punom Banjicom.

Išao sam korak po korak - od mlađih kategorija, preko drugog tima, pa sve do prvog tima, igranja SEHA lige i EHF Evrokupa. Bilo je lepo biti deo crno-belog tabora tokom svih ovih godina, a poslednja sezona bila je odlična, kako za mene, tako i za moje saigrače i ceo tim. Ostaje žal što nismo uspeli da podignemo trofej namenjen prvaku države, ali odlazim sa mnogo lepih uspomena... Saigračima želim da nastave u istom ritmu i da sa istom željom ulaze u svaku utakmicu. Navijačima mogu samo da kažem da su najbolji i nadam se da će bodriti ove momke i ubuduće, jer su to stvarno zaslužili. Zahvaljujem se celoj ekipi, stručnom štabu, upravi kluba, a posebno treneru Dariju Krželju, koji nas je gledao kao svoje sinove. Želim mu brz oporavak, a Partizanu mnogo uspeha u godinama koje dolaze - napisao je između ostalog Trnavac.

Pogledajte više