JOŠ NAS BOLI PORAZ OD ZVEZDE: Kapiten vaterpolista Novog Beograda Dušan Mandić nada se da će u sredu odigrati bolje protiv Sabadelja

Novosti online 06. 02. 2023. u 18:48

VATERPOLISTI Novog Beograda priznaju da se još nisu potpuno oporavili od poraza u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde. U prvenstvu nisu dozvolili iznenađenje protiv Šapca (20:13), a nadaju se da će u sredu (19.00) u sedmom kolu grupe B Lige šampiona u Sabadelju odigrati još bolje protiv istoimene španske ekipe.

Dušan Mandić Foto M. Vukadinović

- Sve nas i dalje boli taj poraz u finalu. Odreagovali smo protiv Šapčana na dobar način, ali to još nije dovoljno. Moramo da igramo još bolje i tu pre svega mislim na odbranu. Primamo veliki broj golova i na tome radimo i težimo ka tome da našu odbranu dovedemo do željenog nivoa. Kad taj segment igre dovedem u red mislim da će se svima drastično smanjiti šanse da nas pobede - istakao je na presu kapiten Novog Beograda Dušan Mandić.

U duelu sa Sabadeljom neće igrati povređeni Nikola Jakšić i Radomir Drašović. Ipak, Novobeograđani ne kriju da idu na pobedu protiv ekipa koja je u finalu Kupa Španije izgubila od Barselonete posle peteraca.

- Liga šampiona je ono čemu težimo i to je za nas najbitnije takmičenje ove godine. Očekuje nas veoma teško gostovanje, jer svaka ekipa koja je igrala tamo nije lako dolazila do pobede. Zato ne mislim da ćemo imati lagan meč, naprotiv, očekujem tvrdu utakmicu kakva nam je i potrebna u ovom trenutku. Verujem da ćemo odigrati na visokom nivou i da ćemo ostvariti pobedu - naglasio je Mandić.

Pogledajte više