ŠAMPION JE RANJIV: Vaterpolisti Radničkog veruju da sutra mogu da nadmudre Novi Beograd

S. K. 18. 10. 2022. u 18:23

NIKO nije nepobediv, pa ni Novi Beograd. Vaterpolisti Radničkog veruje da sutra (20.00) na bazenu "Vlaho Orlić" u derbiju drugog kola Superlige mogu da iznenade šampiona Srbije.

FOTO: M. Vukadinović

- I Novi Beograd i mi smo se pojačali pred ovu sezonu i svakako da su nam glavni konkurenti za titulu u svim takmičenjima. Kao i prethodnih sezona, ulazimo u utakmicu sa njima sa istim ambicijama i željom da ih pobedimo. Za razliku od prošle i pretprošle sezone, kada su nas glatko dobili na startu, pokušaćemo da rešimo prvu utakmicu u svoju korist i mislim da smo za to spremni- kaže za sajt KVK Radnički kapiten Filip Janković.

Kormilo Noovg Beograda letos je preuzeo Živko Gocić, a došli su i Španac Granados, Grk Skumpakis, Crnogorac Ćetković...

- Napadački su bili izuzetni prošle sezone, a sada su još više dobili sa Granadosom, godinama jednim od najboljih strelaca u Evropi, dok su sa Skumpakisom sada još čvršći na beku. Ali, mi smo sa Vicom dobili još jednu ozbiljnu napadačku opciju i, bez lažne skromnosti, mislim da imamo jedan od najjačih centarskih tandema u Evropi. I te kako smo pokazali da možemo da se nosimo sa Novim Beogradom i da možemo da ih pobedimo u bitnim utakmicama, a i kada smo u njima gubili, to je bilo "na jednu loptu"- kaže Janković.

Pogledajte više