MODERNI ROBIN HUD: Nestvarne scene iz Londona! Bokserska zvezda delila mališanima novac po ulici (VIDEO)

Novosti online 25. 09. 2022. u 17:35

SUBOTOM uveče bogate svetske zvezde obično izlaze i uživaju u ludim provodima, što se ne može reći za čoveka koji je pre mesec zaradio ogroman novac.

Foto: Printskrin

Naime, bokser Entoni Džošua je u subotu naveče pokazao svoju humanu i skromnu stranu tako što je deci iz lokalnog naselja podelio ogromne količine novčanica od 20 funti.

Džošua i dalje živi u severnom Londonu, ali se sada vratio u naselje  Meriden Estate kako bi obradovao dečake i devojčice kojim je potreban novac.

Internetom je počelo kružiti nekoliko videa na kojim se može videti kako sa kapuljačom preko glave poput modernog Robina Huda čuveni bokser deli novac mališanima.

Na jednom od snimaka se može videti i kako je član Džošuinog tima jednom od dečaka uručio i električni trotinet, te je jasno da bokser nije štedeo.

Bivši dvostruki šampion sveta je u avgustu izgubio od Usika, ali bez obzira na poraz od Ukrajinca zaradio je čak 15 miliona funti.

Inače, ovom 32-godišnjaku je Tajson Fjuri odredio rok do ponedeljka da se odluči da li je spreman ući u ring sa popularnim "kraljem cigana", ali još uvek nema naznaka da će se najveća borba u istoriji britanskog sporta uopšte održati.

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

Pogledajte više