PASTOR DECENIJAMA PRUŽA PODRŠKU

J. S. 13. 09. 2022. u 10:59

Predsedniku Skupštine AP Vojvodine zahvalnica Rvačkog saveza Srbije

Skupština APV

PREDSEDNIKU Skupštine AP Vojvodine Ištvanu Pastoru koji je prisustvovao juče Svetskom prvenstvu za seniore u rvanju u Beogradu, na svečanoj ceremoniji predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković uručio je plaketu - zahvalnicu Rvačkog saveza Srbije za višedecenijsku podršku razvoju i promociji ovog sporta u našoj zemlji. Pastor je učestvovao i na ceremoniji dodele medalja jučerašnjim pobednicima.

Podsetimo, drugi dan Svetskog prvenstva za seniore u rvanju koje se održava od 10. do 18. septembra obeležen je velikim uspehom naših rvača, osvajanjem još dve zlatne medalje, čime se ukupan broj do sada osvojenih zlatnih medalja na ovom prvenstvu popeo na četiri.

U izvanrednim finalnim borbama, svetski šampioni juče su postali srpski reprezentativci u rvanju grčko-rimskim stilom Sebastijan Nađ u kategoriji do 63 kilograma, i Mate Nemeš u kategoriji do 67 kilograma.

Uz zlatne medalje reprezentativaca Srbije Zuraba Datunašvilija i Ali Arslanija, koji su svetski šampioni postali prvog dana takmičenja, već sada je postignut istorijski uspeh rvačkog sporta naše zemlje.

Pogledajte više