ŠTA SE ZAPRAVO DOGAĐA SA ŠUMAHEROM? Najbolji prijatelj otkrio koliko često ga viđa i šta rade zajedno

Novosti online 23. 07. 2022. u 12:11

STANjE jednog od najboljih vozača Formule 1 svih vremena Mihaela Šumahera i dalje ostaje potpuna tajna, a njegov veliki prijatelj Žan Tot tvrdi da situacija nije toliko loša.

Foto EPA

Podsetimo, nedavno je Vili Veber, bivši Šumijev menadžer optužio porodicu slavnog vozača da već devet godina laže javnost i da je vreme za istinu.

Međutim, na te navode je reagovao Tot, bivši šef Ferarija i veliki Šumaherov prijatelj. U razgovoru za nemački "RTL", Tot je izjavio da često viđa vozača.

- Meni Mihael ne nedostaje. Ja ga stalno viđam. Istina je da gledamo trke zajedno. Međutim, nedostaju mi stvari koje smo nekada radili zajedno - izjavio je Francuz.
 

On je nedavno otkrio i kako ga posećuje dva puta mesečno.

- Viđam ga bar dva puta mesečno. On, Korina (Mihaelova supruga), cela porodica i ja imali smo toliko iskustava zajedno. Lepota onoga šta smo doživeli je deo nas i nastavlja se. Ponekad te uspeh i novac promene. Ali Mihael se nikad nije promenio. On je tako jak - rekao je Tot.
 

Podsetimo, Šumaher je 2013. godine doživeo nesreću na skijanju u francuskim Alpima kada se spuštao neoznačenim delom staze, kada je izgubio kontrolu nad skijama, pao i glavom udario u kamen. Odmah nakon nesreće je u kritičnom stanju prevezen helikopterom u najbližu bolnicu.


Doktori su mu odradili dve operacije, a nakon toga je stavljen u veštačku komu kako bi se sačuvalo što više njegovih moždanih funkcija. U junu 2014. godine Šumaher je izašao iz indukovane kome, a njegova menadžerka Sabine Kem je potvrdila kako nekadašnji vozač Ferarija čuje i odgovara na dodir.

Mihael Šumaher trenutno ima 53 godine i poznato je samo da više nije u indukovanoj komi. Izveštaji da je vezan za krevet i da je u "vegetativnom stanju" samo su spekulacije, a prava istina je daleko od očiju javnosti.

BONUS VIDEO: "Petarda" na Marakani
 
Pogledajte više