SPREMA SE NEVEROVATAN REVANŠ: Flojd Mejveder i Konor Mekgregor pregovaraju o drugoj borbi koja će im doneti ogroman novac

Novosti online 24. 06. 2022. u 23:40

AMERIČKI bokser Flojd Mejveder je nokautirao irskog MMA borca Konora Mekgregora 2017. godine u boks meču, a rivali navodno pregovaraju o drugoj borbi.

Foto: EPA-EFE/ARMANDO ARORIZO

U njihovom prvom duelu Irac je zaustavljen u 10. rundi u njegovom profesionalnom bokserskom debiju. Amerikanac je time poboljnjao savršeni rezultat na 50-0 pre nego što je otišao u penziju.
 

Flojd je od tada je učestvovao u tri egzibiciona meča protiv japanskog kik boksera Tenšina Nasukave, "jutjub" zvezde Logana Pola i bivšeg sparing partnera Dona Mura.

Mejveder bi takođe trebalo da se suoči sa MMA borcem Mikuruom Asakurom u Japanu kasnije ove godine.

Međutim, britanski "Miror" izveštava da legenda boksa vodi razgovore sa Mekgregorom o revanš meču koji bi mu doneo preko 100 miliona dolara.

Amerikanac je nedavno otkrio da je otvoren za drugu borbu sa Konorom, rekavši za "Šuotajm Sports" da je to "laka lova" za njega.

- Apsolutno sam zainteresovan za revanš sa Mekgregorom. On je lak protivnik - izjavio je bivši bokserski šampion.

Irac se zatim oglasio na društvenim mrežama i objavio sliku iz svoje prve borbe sa Mejvederom i kratko napisao "Prihvatam". Bivši UFC šampion u dve kategorije trenutno se oporavlja od preloma noge koji je zadobio protiv Dastina Poarijea prošlog leta.

Pogledajte više