"VRATIO SAM SE U PRIMITIVNU FAZU": Majk Tajson prokomentarisao tuču koja se desila u avionu

Novosti online 18. 06. 2022. u 22:02

LEGENDARNI bokser Majk Tajson je pre oko mesec dana nasrnuo na putnika koji ga je uznemiravao u avionu. Žrtva je imala nekoliko vidljivih tragova udaraca na svom licu, pa se pretpostavljalo kako "gvozdenog" čeka pravna bitka zbog fizičkog napada. Ipak, dobra vest za Tajsona je ta što nikakve optužnice neće biti podignute protiv njega.

Foto: AP

Bokser je tako izbegao sudski proces i gotovo sigurno nekakvu kaznu za fizički napad, a prilikom gostovanja kod Džimija Kimela, bivši šampion teške kategorije je dobio priliku osvrnuti se na spomenuti incident.
 

- Obično se dobro nosim sa takvim stvarima. Ali ovde sam bio u krivu. To se nikada nije trebalo dogoditi, jer time sam se vratio u primitivno detinjastu fazu. Nisam to trebao učiniti, ali bio sam iziritiran, umoran i ljut. Gluposti se događaju - rekao je "gvozdeni", a zatim je dodao kako nikad nikoga ne želi povrediti.

Zanimljivo je videti kako 55-godišnji Tajson svim silama pokušava kontrolisati svoj bes čak i u takvim situacijama, u kojima je bio žrtva konstantnih provokacija.

BONUS VIDEO: Međunarodni dan boksa u Beogradu

 
Pogledajte više