ALEKSANDAR BAKIĆ: DA ZAVRŠIMO POSAO! Vaterpolisti Novog Beograda gostuju Šapcu

Tanjug 06. 05. 2022. u 14:25

VATERPOLISTI Novog Beograda u subotu od 19 časova gostuju ekipi Šapca u revanš meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije sa željom da posle pobede u prvom meču (12:6) ostvare još jedan trijumf i plasiraju se u finale.

instagram / regionalnavaterpololiga

Aleksandar Bakić, pomoćni trener prvoplasiranog tima na tabeli, pred polufinalni duel izjavio je sledeće:

" Idemo u Šabac da ponovimo dobru igru sa našeg bazena i da završimo posao. Izuzetno respektujemo ekipu Šapca, pokazali su ove sezone da su tvrd orah. U nekoliko navrata su namučili favorite, a čak su u četvrtfinalu eliminisali Crvenu zvezdu. To je skup sjajnih pojedinaca, izdvojio bih Ognjena Stojanovića, koji je naš reprezentativac i odličnog golmana Filipovića", izjavio je pomoćni stručnjak.

Prvotimac Novobeograđana Vasilije Martinović ističe da bez obzira na četiri pobede protiv Šapčana ove sezone nevće biti opuštanja.

"Odbrana je bila ključ u prošlom meču. Imali smo potreban nivo koncentracije i čvrstine u odbrani, a iskoristili smo na pravi način šanse u napadu. Stekli smo osetnu prednost, a posle je sve bilo lakše. To je model koji treba da primenimo i u revanšsu", istakao je Martinović.

VK Novi Beograd nakon duela sa timom iz Mačve, očekuje utakmica sa Radničkim iz Kragujevca, u okviru 14. kola Lige šampiona.


Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 
Pogledajte više