JEDVA SMO PREŽIVELI: Starteg odbojkaša Partizana Bojan Janić priznao da su sa Ribnicom odigrali najteži meč u sezoni

S. K. 18. 03. 2022. u 12:43

CRNO-BELI su preživeli Ribnicu. Odbojkaši Partizana su u majstorici plej-ofa posle velike borbe savladali Kraljevčane sa 3:2 i zakazali polufinalne mečeve sa Vojvodinom NS seme. Prvi meč je 23. marta u Novom Sadu. Drugi par je: Crvena zvezda - Spartak.

FOTO: D. K.

- Utakmica za srčku, i mislim da smo bili blizu toga. Posle finala Kupa, hteli mi to da priznamo ili ne, momci su u nekom slavljeničkom raspoloženju. Pričali smo odmah nakon osvajanja trofeja da zaslužujemo da se borimo dalje. Tako je i bilo u prvoj utakmici, dok smo u drugoj bili potpuno nespremni za borbu, što su oni iskoristili. Znao sam da će biti jako teško u majstorici i smatram da je ovo bila najteža utakmica od kada sam ja trener. Zato sam i najviše srećan zbog prolaza. Čestitao bih Ribnici, koja je sjajna i užasno komplikovana ekipa - istakao je za sajt "liga.ossrb.org" starateg Partizana Bojan Janić.

Lazar Marinivić, kapiten crno-belih, raduje se duelima sa Novosađanima:

- Zaslužili smo ovu pobedu, jer smo večeras pokazali karakter, nakon maksimalnog poraza u Kraljevu. Predstoji nam nekoliko dana da se pripremimo za polufinale sa Vojvodinom. Mislim da ćemo svi biti spremni i jedva čekamo da utakmica počne.

Pogledajte više