ŠVAJCARSKA U SUZAMA: Stravičan pad legendarne skijašice i supruge albanskog fudbalera (VIDEO)

Novosti online 12. 12. 2021. u 15:24

Švajcarska skijašica Lara Gut-Behrami doživela je težak pad na trci superveleslaloma u Sent Moricu, dan pošto je trijumfovala na istoj stazi.

Foto: Printskrin

Lara je imala više od pola sekunde prednosti u odnosu na prvoplasiranu Mikael Šifrin iz SAD-a, kada je pri velikoj brzini nekontrolisano preletela stazu i "zakucala se" u zaštitnu ogradu, koja je samo donekle uspela da ublaži njen pad.

Taj trenutak je delovao toliko jezivo da je Šifrinova, koja je sve posmatrala sa cilja, skrenula pogled, dok su pojedini čak i zaplakali.

Na svu sreću, Lara Gut-Behrami je posle 15-minutnog ukazivanja lekarske pomoći ustala i spustila se do cilja, uz velike ovacije okupljenih.

Još uvek nije poznato da li je švajcarska skijašica pretrpela teže povrede, kao i da li će učestvovati na predstojećim Zimskim Olimpijskim igrama, koje treba da se održe u Pekingu za dva meseca.

Inače, legendarna Lara Gut je supruga kontroverznog alabanskog fudbalera Valona Behramija, koji je nastupao za reprezentaciju Švajcarske i uz Đerdana Šaćirija i Granita Džaku jedan od onih koji je najviše provocirao srpske fudbalere posle SP u Rusiji i pobede Švajcarske nad Srbijom.

Foto: Printskrin

 
Pogledajte više