MLADI RADNIK ŠOKIRAO CRVENU ZVEZDU: Požarevljani neočekivano eliminisali odbojkaše crveno-belih u polufinalu Kupa Srbije

S. K. 08. 12. 2021. u 12:31

PRVE polufinalne utakmice su nagoveštavale da će se večiti rivali sastati u finalu Kupa. Međutim, odbojkaši Mladog radnika su u revanšu na Banjici šokirali Crvenu zvezdu (3:1) i zahvaljajući boljem poen-količniku izborili borbu za pehar.

FOTO: M. Vukadinović

Požarevljani će se za trofej boriti sa Partizanom, koji je na isti način preživeo Vojvodinu, koja ga je pobedila sa 3:0, ali nije uspela u potpunosti da nadoknadi minus iz Beograda - 0:3.

Mladi strateg Crvene zvezde Igor Žakić nije krio razočaranje zbog velikog neuspeha, jer su u dosadašnjem delu sezone sva tri puta savladali Mladi radnik.

- Mislim da je glavni razlog našeg poraza to što su oni bili hrabriji. To se videlo na servisu, a i oni su bili sigurniji na prijemu. Oni su iskoristili šansu koju smo im dali našom nešto slabijom igrom. Moramo da shvatimo da protiv svake ekipe na našem terenu moramo da pružimo maksimum - naglasio je za sajt Crvene zvezde Igor Žakić.

POLUFINALE KUPA SRBIJE

Vojvodina - PARTIZAN SOKERBET 3:0 (prvi meč 0:3)

Crvena zvezda - MLADI RADNIK 1:3 (3:1).

Partizan i Mladi radnik plasirali su se u finale zahvaljujući boljem poen-količniku.

Pogledajte više