VREME JE DA IZAĐU IZ KRIZE: Strateg vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović nada se da će na turniru u Splitu ispraviti greške

S. K. 24. 11. 2021. u 15:55

ŠUMADINCI sezonu nisu počeli onako kako su želeli. Vaterpolisti Radničkog popili su nekoliko gorkih pilula u Superligi Srbije i Ligi šampiona i nadaju se da je turnir Premijer regionalne lige u Splitu prilika da izađu iz krize. Branioci trofeja sutra (17.00) igraju sa Primorcem, u petak sa Crvenom zvezdom (13.40) i splitskim Jadranom (20.40), u subotu (18.50) sa Mornarom, a u nedelju (13.40) sa Solarisom.

FOTO: VK Radnički

- Za nas turnir možda dolazi u lošem momentu, ali se nadam ćemo ga iskoristiti na najbolji način i izvući se iz krize u igri koju smo konstantno imali u nekom proteklom periodu, pa možda čak i od početka sezone. Daleko smo od našeg očekivanog nivoa. Vreme je da ispravimo greške i zaigramo na način na koji smo želeli od početka sezone - istakao je za sajt Radničkog strateg Uroš Stevanović.

Kormilar Kragujevčana smatra da ih na Poljudu očekuju teški mečevi:

- Idemo utakmicu po utakmicu, svaki rival je u ovom trenutku za nas težak. Prošle godine je ova ekipa osvojila Jadransku ligu, ali je izuzetno teško dobila Primorac (12:10) i Solaris (9:8), u izuzetno napetim utakmicama turnira u Dubrovniku. To dovoljno govori o kvalitetu svih timova. Neće biti lako ni protiv jednog protivnika i u svaki meč moramo ući skoncentrisani, ne samo zbog bodova, već i podizanja nivoa igre - naglasio je Stevanović.

Pogledajte više