JAK RITAM STVARA IGRAČE! Gavril Subotić: Zvezdi prija učešće na četiri fronta

S. K. 09. 11. 2021. u 21:16

UBITAČAN ritam prija vaterpolistima Crvene zvezde. Uzdanica crveno-belih Gavril Subotić smatra da će od velikih duela kod kuće i u Evropi svi imati korist.

FOTO: M. Vukadinović

Zvezdaši su brzo preboleli poraz od Partizana, jer u sredu (20.15) na svom bazenu u drugom kolu grupe B Lige šampiona dočekuju mađarski OSC.

- Oslabljeni su u odnosu na prošlu sezonu, ali i dalje su veoma kvalitetna ekipa, koju predvode iskusni mađarski asovi Menherc i Harai. Imaju i zanimljive mlade igrače. Mislim da imamo šanse da ih dobijemo - ističe Subotić.

Sjajni vaterpolista smatra da ritam sreda - subota ne ometa previše igrače Zvezde:

- Jeste paklen ritam, ali je dobro za nas da igramo toliko utakmica, koje nam pomažu da ostanemo u takmičarskom ritmu. Nadamo se da ćemo na taj način dostići željenu igru kada je najvažnije, u završnici Kupa i prvenstva Srbije.

Ove godine i domaće prvenstvo je povratkom asova veoma jako:
- Od toga će koristi imati svi. Naročito igrači, bez obzira na godine. Igrao sam u mađarskoj ligi dve godine i uverio sam se šta znači imati jaku ligu. Zbog toga i izbacuju stalno mlade igrače. Nadam da će tako biti i sa nama, jer igramo i Ligu šampiona, Regionalnu ligu, domaća takmičenja.

Grupa A:

DRUGO kolo grupe A, utorak: Novi Beograd - Olimpijakos -, Radnički - Ferencvaroš -, Breša - Barseloneta -, Jadran ST - Dinamo Tbilisi -. 
TABELA: Olimpijakos 3, Novi Beograd 3, Barseloneta 3, Breša 1, Ferencvaroš 1, Jadran ST 0, Radnički 0, Dinamo 0.

Grupa B:
DRUGO kolo grupe B, sreda: Crvena zvezda - OSC (20.15), Jug - Marselj (19.00), Pro Reko - Steaua (21.00), Špandau 04 - Vaspro Hanover (19.00). TABELA: OSC 3, Jug 3, Pro Reko 3, C. zvezda 3, Špandau 0, Steaua 0, Hanover 0, Marselj 0.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 
Pogledajte više