ODBOJKAŠKI TURNIR "MEMORIJAL VELIKANA" SEĆANJE NA KLUPSKE LEGENDE

Novosti online 23. 09. 2021. u 19:20

NA "Memorijalu velikana", 11. međunarodnom turniru, koji odbojkaši Vojvodine organizuju od 24. do 26. septembra u "Spensu", u znak sećanja na proslavljene Žarka Petrovića i Radovana Dabića, pored domaćina nastupiće i Pariz Volej, Fridrihshafen i PAOK.

FOTO OK Vojvodina

Po rečima Slobodana Boškana, stratega Vojvodine, raduje činjenica da će tribine konačno, posle cele prethodne sezone, biti otvorene za publiku.

- Ljubitelji odbojke uživaće u trodnevnim, atraktivnim duelima, s obzirom na to da su učesnici ovogodišnjeg "Memorijala velikana" sjajni timovi. Nama će mečevi poslužiti kao odlična uvertira za sezonu - kaže Boškan.

Sutra od 16.30 odmeriće se PAOK i Fridrihshafen, a u 19.00 meč počinju Vojvodina i Pariz Volej. Sutra, u istim terminima, igraće Fridrihshafen i Pariz, odnosno, Vojvodina i PAOK, a u nedelju, od 10.30 Pariz - PAOK i od 13.30 Vojvodina - Fridrihshafen.

Cene ulaznica su simbolične, 100 dinara za oba meča dnevno, a sav prihod namenjen je u humanitarne svrhe, Milenku Joviću, korisniku sredstava fondacije "Budi human", i humanitarnoj fondaciji "Prvi korak".

Pogledajte više