"ONI SU DEO MOG ZLATA" Strahinja Rašović se družio sa vaterpolistina Radničkog

Novosti online 08. 09. 2021. u 20:38

STRAHINjA Rašović će od nove sezone nositi kapicu Novog Beograda, ali i te kako je zahvalan čelnicima Radničkog što su ga prošle godine angažovali i omogućili mu da maksimalno iskaže svoj talenat, kao i da ostvari dečački san i osvoji olimpijsko zlato.

FOTO: VK Radnički

Zato se družio sa nadama šampiona Srbije.

- Isplatilo se dugo čekanje, ali nije bilo nimalo lako. Ispred sebe sam imao najveće šampione i u bazenu i van njega, bio sam svestan sa kim treniram i čekao svoju šansu. Na kraju je dočekao i srećan sam što sam sa njima odigrao njihovo poslednje takmičenje i moje prve Olimpijske igre. Već osam godina sam sa njima trenirao i želeo sam da odigramo jedno veliko takmičenje pre nego što se povuku - rekao je za sajt Radničkog Rašović.

Popularni Straja je naročito zahvalan treneru Urošu Stevanoviću i direktoru Jugoslavu Vasoviću što su ga angažovali prošle sezone kada je ostao bez kluba:

- Oni su deo mog zlata, jer smatram da je sve ovo bio jedan put i da su za krajni uspeh zaslužni svi ljudi koji su se na njemu našli. Veliko hvala Radničkom.

Sjajni reprezentativac ističe da je klub na zdravim nogama, na koji bi svi trebalo da se ugledaju. A mladim igračima je poručio:

- Moraju da imaju ljubav prema sportu, motiv ispred sebe i da nikada ne budu umorni. Trebalo bi da treniraju vredno, da ne klonu duhom i da uče u školi - kaže Strahinja Rašović.

Pogledajte više