STIGLO POJAČANJE: Kraljice srpskog rukometa još jače u narednoj sezoni

Z. GLIGORIJEVIĆ 15. 06. 2021. u 17:14

Ako je suditi po formiranju nove ekipe, rukometašice Jagodine u novoj sezoni žele da nastave dominaciju u domaćem prvenstvu, petu godinu zaredom, ali i da naprave iskorak na međunarodnoj sceni.

FOTO: Privatna arhihva

Dres jagodinki obući će nova, stara rukometašica, Marija Janjić (32), koja je posle 9 godina u Francuskoj, zemlji sa jednom od najjačih liga u ženskom rukometu, u kojoj je dva puta je bila najbolji strelac francuske lige, rešila da se vrati u svoj klub, zahvaljujući kome je u jednom periodu bila i reprezentativka Srbije.

- Iskustvo koje nam donisi Marija Janjić, koja je poznata po besprekornoj odbrani i igri na sve tri bekovske pozicije, potrebno nam je za evropske utakmice. U domaćem prvenstvu će nesumnjivo biti dominantna. Nema predaha, jer želimo uspehe na svim frontovima. Vredno smo radili na pojačanjima tokom proleća i naši navijači treba da očekuju još bolju i uspešniju ekipu u novoj sezoni. Imaćemo vredne i marljive, proverene igračice, željne uspeha i trofeja – ponosan je Aleksandar Miladinović, predsednik kluba.

U narednim danima biće predstavljena nova pojačanja, a na početku priprema, krajem jula, biće poznat kompletan sastav ekipe, koja će braniti sva tri domaća trofeja.
 

Pogledajte više