ŠAMPION PORAŽEN U BICI ZA LOS ANĐELES: Bruklin ponizio Golden Stejt (VIDEO)

Novosti online 23. 12. 2020. u 08:22

DVA duela odigrana su na otvaranju NBA lige. Golden Stejt je gostovao Bruklin Netsima, ekipa iz Kalifornije ubedljivo je poražena 99:125, dok su Lejkersi poraženi od Klipersa 109:106.

Foto: AP

Bitka za Los Anđeles pripala je gostima. Iako su apsolutni favoriti za pobedu bili igrači Lejkersa, mlađi tim iz grada anđela se pitao. 

Imali su Klipersi maksimalnu prednost od 22 poena u ovom meču, a protivniku nijednom nisu dozvolili da preokrene i pokuša da dođe do iznenađenja. 

Fantastičan je bio Pol Džordž koji je ubacio 33 poena u redovima pobednika, pratio ga je Kavai Lenard sa 26, dok je 15 ubacio Serž Ibaka.

Jezerdžijama nije pomogla ni bolja distribucija poena, 22 je ubacio Lebron Džejms četiri manje Entoni Dejvis, dok je 17 upisao Montrezl Herel , a 15 je dodao Kajl Kuzma. 

Kevin Durent kao da nije ni pauzirao. Već u prvoj deonici je "pregazio" svoj bivši tim i za par minuta ubacio 10 poena, pa se preselio na klupu i do kraja imao laganih 22 poena.

Kajri Irving je takođe bio sjajan u prvom meču nakon 10 meseci. Kao i Durent brzo je postao dvocifren, ali je Irving na kraju bio najefikasniji sa 26 poena.

Stef Kari je kod Voriorsa ubacio 20 poena, Džejms Vajzman ubacio je 19, dok je Endru Vigins doprineo sa 13 poena. 

Pogledajte više