"PRIPREMA ZA PARTIZAN JE BILA JAKO OTEŽANA" Trener Mege Marko Barać o neočekivanim, potresnim problemima pred megdan sa crno-belima

Filip Milošević 21. 01. 2024. u 20:18

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je uoči meča sa Partizanom da veruje da će svi zajedno na lep način da obeleže sećanje na Dejana Milojevića.

Foto:FOTO: Mega Mozzart/Dragana Stjepanović

Milojević je preminuo pre četiri dana u 47. godini od posledica srčanog udara. On je od 2021. godine radio kao pomoćni trener Golden Stejta.

Utakmica između Partizana i Mege biće posvećena Milojeviću, koji je od 2004. do 2006. igrao za "crno-bele", a bio je trener Mege od 2012. do 2020. godine.

- U nedelji za nama smo ostali bez Milojevića što je nenadoknadiv gubitak za Megu i za ceo košarkaški svet. Njegov prerani odlazak je izuzetno pogodio sve i u takvoj atmosferi je priprema utakmice bila jako otežana. Moji momci su uspeli i pored toga da ostanu fokusirani i maksimalno angažovani na treninzima i na tome sam im posebno zahvalan - rekao je Barać, prenosi zvanični sajt kluba. 

- O izuzetnom kvalitetu Partizana i trenera Željka Obradovića je i suvišno govoriti i sigurno je da će oni ovom meču prići sa visokom angažovanošću i da će želeti da izbegnu ulazak u bilo kakvu neizvesnu završnicu. Potrebno je da utakmici pristupimo sa puno energije i agresivnosti u odbrani i da ostanemo fokusirani tokom svih 40 minuta. Ne smemo da dozvolimo prazne minute u igri jer će Partizan to sigurno umeti da iskoristi. Verujem da će publika imati priliku da prisustvuje dobroj i uzbudljivoj utakmici i da ćemo svi zajedno na lep način obeležiti sećanje na Dejana - dodao je trener Mege.

Utakmica 17. kola ABA lige između Partizana i Mege biće odigrana sutra od 19 časova u Štark areni.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

Pogledajte više