LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Željko Obradović otkrio u kom sastavu će na megdan Zvezdi

Novosti online 03. 01. 2024. u 19:44

TRENER Partizana Željko Obradović govorio je o zdravstvenom blitenu ekipu i to je sigurno ono što najviše zanima crno-bele navijače. Takođe, pričao je o samoj utakmici, a dotakao se i mladog košarkaša Crvene zvezde, Nikole Topića.

FOTO: M. Vukadinović

Trofejni stručnjak je naglasio da će se večitom rivalu najverovatnije suprotstaviti isti tim koji je igrao protiv Asvela.

- Videćemo na dan utakmice, ali sastav će najverovatnije da bude isti kao protiv Asvela. Zek nije mogao da trenira, Trifunović je krenuo da radi u uobičajenom intenzitetu, a i Avramović je krenuo pomalo sa loptom - rekao je Obradović.

On se nada dobroj utakmici, pošto dolazi u dobrom momentu za obe ekipe.

- Utakmica više u Evroligi protiv našeg najvećeg rivala Crvene zvezde, koja dolazi u dobrom momentu i za nas i za njih. Oni su odigrali jako dobru utakmicu protiv Fenerbahčea, a mi protiv Asvela, tako da se nadamo da će biti dobra utakmica.

Otkrio je i kako će se osećati zbog igranja u "Areni" pred gostujućim navijačima.

- Poznajemo koševe, igrači poznaju ovaj ambijent, biće malo drugačije ovog puta, ali tako je kako je, znamo šta je naš posao, moramo biti koncentrisani i to je to.

Za kraj je govorio o Nikoli Topiću, za koga je imao samo reči hvale.

- Igra odlično, već u ovim godinama pokazuje dozu zrelosti koja je neuobičajena, ja lično mislim da će biti visoko plasiran na draftu. Sigurno je za njih izuzetno veliko pojačanje, ponavljam još jednom, izuzetno dobro i pametno igra.

Utakmica Crvena zvezda - Partizan na programu je u četvrtak od 20 časova.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

Pogledajte više