''KAŽU DA IMAJU NAJBOLJE NAVIJAČE, JA KAŽEM DA SU TO NAŠI!'' Pi DŽej Doužer uoči gostovanja Žalgirisu

Novosti online 12. 12. 2023. u 18:45

Košarkaš Partizana Pi Džej Doužer izjavio je uoči odlaska u Kaunas na gostovanje Žalgirisu da će to biti njegovo prvo gostovanje litvanskom klubu, ali da je imperativ pobeda.

FOTO: M. Vukadinović

- Biće to moje prvo gostovanje tamo tako da ne znam šta da očekujem. Kažu da imaju najbolje navijače, ja kažem da mi imamo najbolje navijače - rekao je Doužer dan uoči odlaska u Kaunas na gostovanje Žalgirisu koje je na programu u četvrtak od 19 časova u sklopu 14. kola Evrolige. 

U Kanunasu neće igrati Avramović, Trifunović i Kaminski, pod znakom pitanja je i Jaramaz a danas sa ostatkom tima nisu trenirali Ledej i Naneli. 

- Teško je kada tim ima ovoliko problema. Mi jednostavno moramo da radimo naš posao, moramo da pobeđujemo. Fokusirani smo na to i nastavićemo sa dobrim partijama dok se momci ne vrate na teren - kaže košarkaš Doužer.

Dodao je da se plan neće menjati uprkos velikim problemima.

- Biće ovo nova utkamica koju moramo da pobedimo, nova utakmica u rasporedu. Sledeća utakmica je uvek najvažnija - istakao je Doužer.

Žalgirisova Arena je poput Partizanove uvek neugodna za gostujuće igrače. 

- Biće to moje prvo gostovanje tamo tako da ne znam šta da očekujem. Kažu da imaju najbolje navijače, ja kažem da mi imamo najbolje navijače - zaključio je Doužer.

Meč između Žalgirisa i Partizana igra se u četvrtak od 19 časova u Kaunasu.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

Pogledajte više