OVO NIKAKO NIJE DOBRO PO PARTIZAN: Nakon Avramovića, Trifunovića i Kaminskog još dva košarkaša se povredila!

Novosti online 11. 12. 2023. u 22:49

Željko Obradović na konferenciji za medije nakon utakmice u kojoj je Partizan slavio protiv Studentskog centra (89:76) izneo je ne tako lepe vesti po ljubitelje košarke i crno-belih boja.

KK Partizan/Tviter

- Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskrenuo je zglob. Ne možemo u ovom trenutku više da znamo više, ali ima bolove - rekao je Željko Obradović posle utakmice i dodao:

- Isto i Smailagić, on je pred kraj utakmice tražio izmenu jer ga boli glava. Videćemo kako će to da izgleda noćas i sutra.

Kada bi Frenk Kaminski mogao da se vrati?

- Ne verujem da će moći da putuje u Kaunas. Videćemo kako će to posle da izgleda, ali deluje da bi mogao da se priključi ekipi tek sledeće sedmice.

O utakmici i protivniku.

- Otvorili smo utakmicu jako dobro, igrali odlično, a onda smo u trećoj četvrtini bili nešto slabiji. Podelili smo minutažu, Studentski centar se uvek bori, to je bio slučaj i sada. Čestitam im na borbi i svemu što su uradili. Želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima koji su došli na utakmicu, posebno mladom naraštaju, veoma smo ponosni što pravimo nove navijače i što ta deca uživa dok gleda košarkaše Partizana.

Pogledajte više