HITNO SE OGLASILI IZ PARTIZANA: Crno-beli povukli radikalan potez zbog nemilih scena nakon meča sa Igokeom

Novosti online 14. 11. 2023. u 10:43

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je jednom navijaču trajno zabranio ulazak na mečeve na kojima "crno-beli" igraju kao domaćini.

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je pre dva dana u "Štark areni" poražen od Igokee (89:91) u sedmom kolu ABA lige. "Crno-beli" podsećaju da se posle meča dogodila neprijatna situacija duž bočne linije terena.

"Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na Partizan. Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču Partizana, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba", navodi Partizan.

U saopštenju Partizana se navodi da klub želi da pošalje jasnu poruku da neće biti tolerancije za iste ili slične incidente.

"U skladu sa pravilima kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled Partizana, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje Partizan igra kao domaćin. Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti", zaključuje se u saopštenju Partizana.

Pogledajte više