LESOR O NOVOJ SEZONI: ''Radujem se što ću igrati sa Vildozom...''

Novosti online 20. 09. 2023. u 12:20

Matijas Lesor je nakon osvajanja ABA lige sa Partizanom napustio Beograd i preselio se u Atinu, gde će braniti boje Panatinaikosa. On je u razgovoru sa Sport klub govorio o Partizanovoj publici, kao i o tome da je srećan što će deliti svlačionicu sa Papapetruom koji je takođe napustio crno-bele ali i sa Lukom Vildozom, prošlogodišnjim velikim rivalom na terenu.

FOTO: M. Vukadinović

Francuz je pričao o povezanosti sa Partizanovom publikom.

– To je bila posebna povezanost. Imao sam neverovatnu sezonu, ali ni pred start prošle sezone nisam mislio da će biti tako. To se desilo prirodno. Sada ću da dam sve što imam za ovaj tim, pa ću da vidim kako će navijači da reaguju. Ne bih da poredim dva tima, znam samo da mi je blagoslov činjenica da mogu da igram pred ovakvim navijačima, koji se ubrajaju među najbolje na svetu. Greška bi bila da svesno idem da ponovim ono što se desilo u Partizanu, već idem korak po korak, pa ćemo da vidimo – rekao je Lesor u razgovoru za Sport klub.

U novom klubu će da igra sa saigračem iz Partizana – Joanisom Papapetruom.

– Joanis i ja se definitivno odlično slažemo iz perioda provedenog u Partizanu. Prošle godine smo se baš zbližili, bila je to odlična grupa. Svi smo i dalje u kontaktu i još dugo ćemo biti kao porodica.

Takođe, svlačionicu će da deli sa bivšim Zvezdinim igračem Lukom Vildozom.

– Dobro ga poznajem, često sam ga skautirao. Obojica se radujemo što ćemo igrati zajedno. Bio je jedan od najboljih igrača Zvezde u prošloj sezoni – podvukao je Lesor.

BONUS VIDEO: "ČUKA DA BUDE KAO KOPAONIK!" Saša Đani Ćurčić za "Novosti" o Mančester siti - Zvezda

Pogledajte više