"OVO NIKADA RANIJE NISAM OSETIO!" Jago stigao u Zvezdu sa Mundobasketa i iznenadio se

Novosti online 12. 09. 2023. u 22:49

Košarkaški reprezentativac Brazila Jago Santos priključio se pripremama KK Crvena zvezda posle sjajnih partija na Svetskom prvenstvu i, po sopstvenom priznanju, ostao zatečen na prvom treningu.

FOTO:KK Crvena zvezda

Podsetimo, plejmejker visok svega 178 centimetara, a koji je ovog leta angažovan iz nemačkog Ulma, na Mundobasketu je prosečno beležio 14,8 poena, 7,2 asistencije i četiri skoka po meču.


On se posle medicinskih testova pridružio ekipi trenera Duška Ivanovića, koja na poziciji kreatora igre ima i Miloša Teodosića i Šabaza Nejpira.


I, izgleda da su početak rada sa vrhunskim saigračima, ali i topla dobrodošlica, baš uticali na Brazilca:


- Prvi trening i osećaj koji nikada ranije nisam osetio! Hvala ti, Bože, na tome - poručio je Jago Santo na portugalskom putem društvenih mreža, a onda na srpskom dodao: - Idemo! 

Podsetimo, bivši košarkaš Crvene zvezde, reprezentativac Srbije, MVP Evrolige i osvajač NBA lige, Nemanja Bjelica vratio se u crvneo-beli tabor ovog utorka.

On je deseto pojačanje Zvezde, u koju su ovog leta stigli pomenuti Jago Santos, ali i centar Marko Simonović, povratnik Dejan Davidovac, bivši kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, Džoel Bolomboj, Šabaz Nejpir, Adam Hanga, Rokas Gedraitis i  Majk Tobi.

Bonus video: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

 
Pogledajte više