JOVIĆ ILI JOKIĆ? Mladi košarkaš Majamija najavio najveće moguće ambicije

Novosti online 01. 06. 2023. u 18:04 >> 18:22

Mladi srpski košarkaš i igrač Majamija Nikola Jović izjavio je pred finalnu seriju sa Denverom da njegov tim očekuje da osvoji titulu, prenosi Mocartsport.

Foto: AP

Košarkaši Denvera i Majamija igraće u noći između četvrtka i petka prvi meč finala plej-ofa NBA lige, a u borbi za titulu naći će se trojica bivših košarkaša Mege, Nikola Jokić, Nikola Jović i Vlatko Čančar.

- Činjenica da trojica bivših igrača Mege su učesnici velikog NBA finala je neverovatna. Iz jednog tako malog kluba kao što je Mega da trojica igrača iz različitih generacija nađu se u finalu najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja zaista nije mala stvar. To samo pokuzaje kakav rad i to u kontinuitetu Mega ima sa mladim igračima i koliko se ulaže u njih - ističe mladi srpski košarkaš.

Dodaje da je jako želeo da zaigra u NBA ligi.

- To mi se ostvarilo posle samo nekoliko godina provedenih u Megi, a u mojoj ruki sezoni sam čak dospeo u finale i to je nešto o čemu sam mogao samo da maštam. Ambicije su nam najveće moguće. Ove sezone prošli smo kroz mnogo toga. Pokazali smo da možemo mnogo i s razlogom smo tu gde jesmo. Denver je sjajna ekipa, neće biti lako, ali mi verujemo u to što radimo i očekujemo da osvojimo ovo finale - zaključio je Jović.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

Pogledajte više