CRVENO-BELA INVAZIJA: Ovoliko navijača Olimpijakosa kreće na F4 Evrolige u Litvaniju

Novosti online 16. 05. 2023. u 15:43

Košarkaški klub Olimpijakos očekuje da će imati podršku najmanje 5.000 navijača na završnom turniru Evrolige, koji će biti održan od 19. do 21. maja u Kaunasu, prenosi litvanski sajt Basketnjuz.

Evroliga

Litvanski mediji podsećaju da su svi učesnici završnog turnira Olimpijakos, Barselona, Real i Monako dobili po 600 ulaznica. Međutim, Barselona i Olimpijakos su zadržali sve karte, dok su predstavnici Reala i Monaka vratili organizatorima F4 jedan broj ulaznica, koje će biti prosleđene drugim klubovima ili puštene u slobodnu prodaju.

Basketnjuz prenosi pisanje grčkih medija koji tvrde da je Olimpijakos očekivao da će imati podršku 4.000 navijača u Kaunasu, ali se dodaje da će predstavnici kluba iz Pireja dobiti dodatan kontingent ulaznica zbog čega će imati oko 5.000 pristalica na F4 Evrolige.

Veliki broj navijača Olimpijakosa biće smešten u Vilnjusu tokom F4 zato što u Kaunasu nema dovoljno slobodnih mesta u hotelima i apartmanima. Lokalni mediji navode da je olakšavajuća okolnost za Grke to što je Vilnjus udaljen od Kaunasa samo jedan sat vožnje.

Olimpijakos će u petak u polufinalu F4 od 18 sati igrati protiv Monaka, dok se u drugom polufinalu od 21 čas sastaju Real i Barselona.

BONUS VIDEO: BARSELONA PROSLAVILA TITULE: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke tokom vožnje ulicama

Pogledajte više