"A MI POSLEDNJI MEČ ODIGRALI PRE MESEC DANA!" Trener Studentskog centra "dosuo so" na rane Partizana

Novosti online 15. 05. 2023. u 21:44

PARTIZAN je doživeo senzacionalan poraz na početku ABA plej-ofa, a čovek koji ga je "režirao", trener Studentskog centra Andrej Žakelj, imao je zanimljiv komentar na takav ishod.

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Podsetimo, posle eliminacije od Reala u četvrtfinalu Evrolige, crno-beli su u četvrtfinalu ABA lige izgubili kod kuće od Studentskog centra iz Podgorice, te će crnogorski klub na svom terenu juriti pobedu za prolazak dalje.

Trener košarkaša Studentskog centra Andrej Žakelj izjavio je nakon meča u hali "Aleksandar Nikolić" da se njegova ekipa nikad ne predaje i da je pre svega zahvaljujući dominaciji u skoku ostvarila veliki trijumf.

- Još je sve sveže, čestitam mojim momcima... Mi smo poslednji meč odigrali pre mesec dana, nije bilo lako da održimo fokus i trening. Ovi momci imaju karakter i svaku utakmicu žele da dobiju. Plasman u plej-of je bila velika nagrada za nas, a ovo tek je ogromna stvar, protiv Partizana, kome čestitam na odličnoj sezoni u Evroligi. Danas malo slavimo, sutra već trening i priprema za četvrtak. Mi smo utakmicu dobili u skoku u kom smo apsolutno dominirali. Pokušaćemo da budemo na ovom nivou i u četvrtak - istakao je Žakelj.

Druga utakmica plej-of serije koja se igra na dve pobede na programu je u četvrtak od 19 časova, a tada će Studentski centar biti domaćin.

Partizan - Studentski centar 83:84 (17:22, 29:25, 21:21, 16:16)

Partizan: Ledej 20p, 5sk, 3as, 2uk, Drezgić, Smailagić i Anđušić nisu igrali, Koprivica, Panter 14p, 5as, 3sk, 3uk, Papapetru 2, Egzum 10, Naneli 7, Lesor 12p, 5sk, 2os, Trifunović 7, Madar 11p, 4as, 2uk

Studentski centar: Megi 16, Pavličević 4, Ivanović 6, Vučeljić, Slavković 11p, 5sk, 5iz, Hadžibegović 6, Goranović nije igrao, Baćović, Tasić 8, T. Ivšić, Z. Ivšić 22p (trojke 3/6), 13sk, 3bl, Drežnjak 11p, 5sk, 4sk


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

Pogledajte više