DA LI ĆE MILIJARDER PRIHVATITI SRBINOVU PONUDU? Nikola Jokić otkrio šta je "tražio" od vlasnika Finiksa (VIDEO)

Novosti online 10. 05. 2023. u 11:07

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je nakon utakmice sa Finiksom da je njegovom timu agresivnost donela novu pobedu, prenosi NBA TV.

Foto: Printskrin

Košarkaši Denvera pobedili su ekipu Finiksa 118:102 u petoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Ponovo je svoju ekipu do pobede vodio srpski reprezentativac Nikola Jokić sa 29 poena, 13 asistencija i 12 skokova.

- Mislim da smo danas mi bili agresivni, na obe strane terena. Stavljali smo ih u teške pozicije. Da budem iskren, mislim da oni ne vrte toliko mnogo akcija, ali toliko su efektni i talentovani, pa ih je zato teško čuvati. Sada smo im otežali šuteve, a u dva meča u Finiksu oni su bili agresivniji, brži i zato su pobedili. Videćemo šta naredni meč donosi, nikada ne igram tako da unapred razmišljam o 40 poena. Sada sam loše počeo utakmicu, onda sam se opustio i pustio da sve dođe prirodno", istakao je Jokić.

Sukob Nikole Jokića sa bogatim gazdom Sansa Metom Išbijem privukao je neviđenu pažnju javnosti. Naime, Srbin je u četvrtoj utakmici u želji da uzme loptu odgurnuo laktom milijardera i zbog toga će morati da plati kaznu u iznosu od 25.000 dolara. Pred start petog meča Nikola je napravio šmekerski gest koji je oduševio čitavu Ameriku. Srbin je prišao Išbiju, poklonio mu loptu i zagrlio ga.

Nakon utakmice novinari su pitali Jokića da li je to planirao da uradi ili se desilo spontano.

- Nemam ništa protiv njega, uradio bih isto i da je reč o bilo kome drugom u Finiksu. Samo volim da budem blizu lopte, da stvorim prednost i brzo je izvodim kako bi se igra nastavila. Sada sam hteo da se zabavim i hteo sam da mi plati kaznu, ali neee - rekao je Jokić.

Pogledajte više