(RE)AKCIJA: Evo zašto košarkaši Real Madrida nisu videli nijedan uvredljiv transparent koji su im "grobari" priredili u Beogradu

Novosti online 02. 05. 2023. u 09:13

PARTIZAN i Real će, posle velikih incidenata koji su obeležili njihov drugi meč Top 8 faze Evrolige, igrati u Beogradu, a dolazak Madriđana u prestonicu Srbije iznedrio je veliku akciju navijača crno-belih. I brzu reakciju srpske policije.

Foto: EPA

Podsetimo, dva dana posle neočekivanog poraza na svom terenu prošlog utorka, kada je Kevin Panter dao trojku za trijumf beogradskog kluba u poslednjoj sekundi, Real se nadao da će se osvetiti, ali je Partizan bio daleko ubedljiviji i opet nadigrao favorita usred Madrida.

Taj sportski deo priče zasenila je tuča koja se desila u 38. minutu (VIDEO). Usled nje je utakmica prevremeno završena, a Evroliga je izrekla oštre kazne"Grobari" su rešili da ipak prirede zanimljiv doček "kraljevskom klubu", okačivši brojne poruke na nadvožnjacima iznad auto-puta kojim je ekspedicija Madriđana prošla sinoć po sletanju u Beograd.

Ali, kako javlja Tanjug, nijednu od tih poruka igrači Reala nisu videli jer je policija skinula transparente sa nadvožnjaka pre nego što su Madriđani prošli autobusom.

Treća utakmica ove četvrtfinane serije, koja se igra dok neko ne ostvari tri pobede, na programu je u utorak od 20.30 u Beogradu. Prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti", na čijim sportskim stranicama vas već čeka obilje zanimljivog materijala.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 
Pogledajte više