''NISMO SE POVUKLI PRED PARTIZANOM, ODIGRLAI SMO HRABRO I MUŠKI'' Trener Budućnosti nakon meča sa crno-belima

Novosti online 21. 04. 2023. u 22:30

Košarkaši Budućnosti poraženi su na svom terenu od ekipe Partizana rezultatom 83:82 u okviru poslednjeg kola ligaškog dela ABA lige.

FOTO: ABA liga

- Nismo se povukli pred kvalitetom Partizana. Odigrali smo hrabro i muški, imali smo perioda jako dobre igre, bilo je padova koje je Partizan kažnjavao. Pali smo sredinom druge deonice, imali smo dvocifreni minus, dosta zicera smo promašili, ali smo u nastavku pokazali karakter i mentalnu snagu. Odbrana je bila odlična, Grin je igrao sjajno u napadu. Generalno, zadovoljan sam. Uz ovakav nivo energije, fokusa i kvaliteta imamo čemu da se nadamo do kraja sezone - rekao je trener Budućnosti Petar Mijović, pa nastavio:

- Ekipa je od početka sezone radila i trenirala na izuzetno visokom nivou. Na žalost bilo je problema tokom utakmica, ali posle svih dešavanja zaista raduje reakcija, kako igrača, tako i navijača koji su nam dali veliku podršku, od kojih očekujemo zaista mnogo do kraja sezone, jer ova ekipa može da igra protiv bilo koje ekipe ako ima adekvatnu podršku sa tribina.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

Pogledajte više