SKANDAL U ABA LIGI: Hrvati namerno izgubili da izbace Borac iz Čačka? Jedan potez otkrio sve (VIDEO)

Novosti online 14. 04. 2023. u 20:25

KOŠARKAŠI MZT iz Skoplja psavladali su Cibonu rezultatom 87:74 posle velikog preokreta, čime su uspeli da dođu do 13. pozicije u ABA ligi a nakon meča pojavila se sumnja u regularnost.

FOTO: Printskrin/Tviter/Bsphere 7

Ekipa iz Skoplja je na poluvremenu bila na rubu ispadanja, imali su zaostatak od čak 12 poena, kada se desila neverovatna serija u trećoj deonici kojom su se odlepili i ovaj deo igre dobili sa čak 25 poena razlike. Cibosi su u ovih 10 minuta postigli tek pet poena, a primili su čak 30!

To je odmah po društvenim mrežama otvorile velike polemike o samoj regularnosti meča, dok je početak četvrte deonice tek podgrejao priče o "nameštenom" meču.

 Naime, Lovro Mazalin je krenuo u jednu kontru, nikog nije bilo ispred njega, ali on je promašio čisto polaganje, koje bi moglo njegovu ekipu da vrati u meč.

Ovakav meč i razvoj rezultata su umnogome pokrenuli priče o regularnosti, pošto je ovom pobedom MZT ostao u ligi, odnosno, ići će u baraž, dok će iz lige ispasti ekipa Borca iz Čačka, ukoliko ne savlada favorizovanu Budućnost u poslednjem kolu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

Pogledajte više