NAVIJAČI TERAJU REBRAČU, A ON... "Partizan je deo moje istorije, ali Vojvodina je moj klub!

Novosti online 01. 04. 2023. u 18:14

PRVI čovek novosadske Vojvodine navukao je gnev navijača "stare dame" zbog toga što je pevao pesme Partizana na meču sa Realom iz Madrida. Legendarni centar odgovorio je na kritike.

FOTO: Darko Dozet

U razgovoru za "Mocart sport" Rebrača je odgovorio navijačima.

- Ne znam ni šta bih tačno rekao, prvo i osnovno dobio sam poziv Partizana da prisustvujem utakmici veterana protiv Real Madrida, a posle i da ostanem na utakmici. Kao svaki Srbin podržao sam srpski klub na velikoj utakmici. Partizan je deo moje istorije i karijere, ponosan sam na to, poštujem Partizan, ali želim vrlo jasno da istaknem da je Vojvodina moj klub, za koji sam posvećen i za koju radim danonoćno kako bi i ona jednog dana igrala velike utakmice kao što je bila sinoćna protiv Real Madrida, počinje Rebrača i dodaje:

- Ne želim da se sada zbog ovoga baci senka na sve što smo uradili u Vojvodini za ovaj period, a uradili smo mnogo. Kada je upravni odbor došao u klub, zatekli smo velike probleme, a do sada smo uspeli da saniramo skoro 80 posto duga, to je veliki posao koji je urađen. Svi u klubu smo zasluženi za to, radimo iz velike ljubavi prema Vojvodini. Onog momenta kada sam došao na čelo kluba sam osetio potrebu da posvetim celog sebe tom projektu i mislim da sam do sada to uradio sa timom ljudi koji zaista žele dobro Novom Sadu, rekao je legendarni Željko Rebrača .

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

Pogledajte više