FRKA U SVLAČIONICI DENVERA: Zvezda tima udarila na trenera, šta će reći Jokić

Novosti online 13. 03. 2023. u 08:04

Nikola Jokić je stigao do novog „tripl-dabla“ u karijeri, ali su Denver nagetsi poraženi na svom terenu od Bruklina u dramatičnoj završnici sa 122:120.

FOTO: Tanjug

Ovo je drugi put na poslednje tri utakmice da trostruki dvocifreni učinak Srbina nije dovoljan za trijumf lideru Zapada, pa se otvaraju mnoga pitanja.

Nikola je posle meča otkrio i šta je rekao saigračima uoči poslednjeg šuta.

- Nisam im rekao ništa. Okupio sam Portera i Gordona jer sam želeo da košarkaši Bruklina misle da pripremamo poslednju akciju. A mi smo znali šta ću da odigram - rekao je Jokić.

Naravno, ima i onih koji za poraze direktno krive šefa stručnog štaba koji već osam godina vodi Denver. Meloun je posle meča kritikovao odbranu svog tima.

FOTO: Tanjug/AP

 

- U poslednje tri utakmice naša odbrana ne postoji. Izgleda da ću morati da pronađem igrače koji znaju da sačuvaju nekoga - požalio se Meloun.

Denver je posle trećeg vezanog poraza pao na 46-22 skor u sezoni i 30-6 na domaćem terenu

- Dešava se. Porazi su sr***. Verovatno smo razmazili veliki broj naših navijača - smatra Meloun.

Majkl Porter Džunior, treći najplaćeniji igrač Denvera, napravio je "frku" nakon što je njegova ekipa izgubila od Bruklina i to tako što je udario na svog trenera Majkla Melouna, što nikako nije dobar znak pred bliski početak plej-ofa.

Foto: AP/Tanjug

 

Razlog zbog kog je Porter bio ljut je što ga je Meloun "zakovao" za klupu u poslednjoj četvrtini. Porter je odigrao više nego solidno prvo poluvreme i ubacio je 19 poena, međutim, treću deonicu odigrao je "kriminalno".

- Celu četvrtu četvrtinu me je držao na klupi i pustio me na 20 sekundi do kraja, ako se dobro sećam. Tako da... Bilo je nemoguće da uhvatim ritam posle toga! - kazao je Porter posle utakmice i očigledno uperio reflektore u svog trenera, što nikada nije dobar signal da je atmosfera blistava.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa večitog derbija u Kupu Radivoja Koraća

Pogledajte više